"Etkinlik ve Materyal Geliştirme Yarışması"

14.02.2020 174

Öğretmen Akademisi Vakfının; 3 Şubat -1 Mayıs 2020 tarihleri arasında, Türkiye geneli tüm  resmî ortaokul ve liselerde görev yapan fen bilgisi ve kimya  öğretmenlerine yönelik "Etkinlik ve Materyal Geliştirme Yarışması" düzenleme talebi alınmıştır.

Söz konusu yarışmanın; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak yürürlükte olan tüm yasal düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, ilçe/il millî eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, derslerin aksatılmaması kaydıyla gönüllülük esasına göre yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederim.

Kaynak: meb dys