Gezen Sinema

08.10.2019 216

İstanbul ili Maltepe ilçesinde faaliyette bulunan Sanat İçin Yola Çık Kültür ve Sanat Derneğinin; 2019-2020 eğitim öğretim yılında, öğrencilerin sinema filmi izlemelerine imkân sunmak amacıyla Türkiye geneli resmî/özel tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik, ekli bilgi ve belgeler doğrultusunda "Çocuklar İçin Gezen Sinema" etkinliği düzenleme talebine ilişkin ilgi yazı ve ekleri incelenmiştir.

Duyurusuna http://yegitek.meb.gov.tr/www/sosyal-etkinlikler/kategori/19 linkinden       ulaşılabilecek olan söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak yürürlükte olan tüm yasal düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, ilçe/il millî eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, derslerin aksatılmaması kaydıyla ve gönüllülük esasına göre yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederim.

Kaynak: meb dys