İHA ve Robot Yarışması

05.02.2020 152

Sivas İl Millî Eğitim Müdürlüğünden alınan ilgi yazıda, Sivas ili Merkez ilçesinde faaliyette bulunan Bilişim Teknolojileri Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün;  2019-2020 eğitim öğretim yılında, Sivas Kongresi'nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Türkiye geneli resmî/özel tüm ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik "Nuri DEMİRAĞ 2. Ulusal İHA ve Robot Yarışması" düzenleme talebi bildirilmiştir.

Duyurusuna https://yegitek.meb.gov.tr/www/yarisma-duyurulari/kategori/18 linkinden ulaşılabilecek olan söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak yürürlükte olan tüm yasal düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, ilçe/il millî eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, derslerin aksatılmaması kaydıyla ve gönüllülük esasına göre yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederim.