İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MEHMET FATİH VARGELOĞLU OKULUMUZU ZİYÂRET ETTİ..

İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih VARGELOĞLU beraberinde İl Müdür Yardımcısı Erdal ÜNGÖREN ile birlikte 06.03.2019 Çarşamba günü okulumuzu ziyaret etti. Okul ziyareti sırasında eğitim ve öğretim faaliyetleri ve okulların fiziki durumu hakkında okul yöneticilerinden brifing alan İl Millî Eğitim Müdürümüz daha sonra öğretmenlerimizle de bir araya gelerek gerçekleştirdiği toplantıda öğretmenlerimizin sorunlarını dinleyerek çözüm konusunda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

08.03.2019 230

08-03-201908-03-2019