İlköğretim Haftası Kutlamaları

17.09.2019 155

222 Sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu gereğince her yıl kutlanan İlköğretim Haftası etkinlikleri 2019-2020 eğitim öğretim yılında ilgi Valilik Oluru çerçevesinde yapılacaktır.

Kutlama 18 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 11.00'da Karabük Soğuksu Spor Salonunda yapılacak olup etkinliğe;

Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, Soğuksu Ortaokulu, Şehit Adem Yavru İlkokulu ve Çelik İş Ortaokulundan 150'şer öğrenci idareci ve öğretmenleri nezaretinde katılacaktır.

Kazım Karabekir İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu tüm öğrenci, öğretmen ve idarecileri ile katılacaktır.

Aydınlıkevler İlkokulu, Kayabaşı İlkokulu ve Ortaokulu, Şehit Umut Aytekin Ortaokulu ve Mehmet Akif İlkokulu 30'ar öğrenci, 1 öğretmen ve 1 idareci ile katılacaktır. 

Merkez ilçede bulunan diğer ilkokul, ortaokul ve imam-hatip ortaokulları ise 10'ar öğrenci, 1 öğretmen, 1 idareci ile etkinliğe katılacaktır. 

Kent Meydanındaki törenler ile spor salonundaki törenlere merkez ilçedeki tüm ilkokul, ortaokul ve imam-hatip ortaokulu müdürleri katılacaktır.

Katılımın sağlanması, İlköğretim Haftası kutlamalarının düzenli bir şekilde yürütülmesi için gerekli özenin gösterilmesi, herhangi bir aksamaya mahal verilmemesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.