Öğrencilerimiz Bocce ve Dart İle Tanıştı

Okulumuzun arka bahçesine bocce sahası kapalı spor alanına dart oyun alanı yapıldı.

16.03.2017 461

Okulumuzun arka bahçesine bocce sahası kapalı spor alanına dart oyun alanı yapılarak okulumuz öğrencilerine, beden eğitimi öğretmeni tarafından, oyun kuralları, oyun alanı, takımlarda oyuncu sayıları, oyuna başlama, puanlama gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Öğrenciler daha sonra beden eğitimi derslerinde ve serbest zamanlarin da Dart ve Bocce oynamaya başladılar.

Saha ve oyun alanlarının  yapılmasında ve malzemelerin temininde emeği geçen başta okul idaresine ve yardımcı personele teşekkür eden Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur ERDOĞAN dart ve boccenin çok zevkli ve eğitici birer spor ve oyun olduğunu, öğrencilere tanıtılması, öğretilmesi, sevdirilmesi ve okullarda yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti.

Okul bahçesinin bu tür oyunların oynanmasına müsait olduğunu ve farklı spor dallarıyla öğrencileri tanıştırmayı hedeflediklerini belirten Okul Müdürümüz Abdullah ÖZBEK, öğrencilerin derslerin dışında spor, sanat ve kültürel faaliyetlere de ihtiyacı olduğunu bu alandaki eksikleri kapatmaya ve öğrencileri bu faaliyetlere özendirmeye çalıştıklarını ifade etti.

16-03-201716-03-201716-03-201716-03-201716-03-201716-03-2017