23.01.2023 77

Okul Olarak 3 Başvuru Yaptığımız TEKNOFEST' te, 2 Projemiz Bir Üst Tura Geçmiştir.

Akıllı Ulaşım Yarışması projemiz BİYO-CAR 88 puan ile, İnsanlık Yararına Teknoloji projemiz SMART SCHOOL 88 puan ile bir üst tura geçmiştir. Akıllı Ulaşım Yarışması için hazırladığımız diğer projemiz KASUHA 83,5 puan alarak elenmiştir.

TEKNOFEST projelerinde görev alan Salih Kurt, Samet Öz, Bünyamin Ayinger, Ufkun Miraç Öztürk ve Ömer Kayra Çakıroğlu öğrencilerimize ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ahmet Akyol a teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

23-01-2023