Okul Servis Araçlarının Denetimi

10.10.2019 182

Resmi ve Özel tüm Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Liselerimizde  ilgi (a) Yönetmelik ve ilgi (b) Usul ve esaslara göre valilik onayı alınarak okul servis araçları çalıştırılmaktadır. Usul ve esasların 3.Maddesinin 1.Fıkrasının (e) bendine göre   okullarımızda eğitim öğretim yılı başladığında  Okul Müdürünün başkanlığında "Taşımacıyı Tespit Komisyonu " oluşturulmaktadır.

Okul Müdürünün başkanlığında oluşturulan " Taşımacıyı Tespit Komisyonu" tarafından 1.Kanaat Dönemi ve 2.Kanaat Döneminde  her ayın son haftasında servis araçlarının denetimi Ek-3  Denetim Formu esas alınarak  yapılacak olup , yapılan denetim forumları okullarda muhafaza edilecektir. Kurallara uygun olmayan durumlar tespit edilmiş ise İl Milli Eğitim Müdürlüğüne resmi yazı ile bildirilecektir. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı  Okul Servis Araçları Ücret Kararları ( Ek-1 ve Ek-2)  ekte gönderilmiştir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim