Okullarda Diyabet Eğitimi Programı

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen "Okullarda Diyabet Eğitim Programı" kapsamında öğrencilerimize yönelik ve diyabet konusunda farkındalık yaratma amaçlı bir dizi eğitim programı düzenlenmiştir.

18.11.2016 390

Bakanlığımıza bağlı tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarındaki öğretmen, öğrenci ve velilerin; çocuklarda diyabetin erken tanısı ve okulda diyabetli öğrencilerin bakımı konularındaki yeterliliklerini geliştirme çalışmalarını içeren video, afiş, broşür ve okul çocuklarında diyabet ve okulda diyabet bakımı rehberi gibi eğitim materyalleri hazırlanmıştır.

Aşağıda linkleri verilen videoları çocuklarımızın sağlığı için izlemenizi tavsiye ediyoruz.

ÇOCUKLARDA ŞİŞMANLIK VE SAĞLIKLI BESLENME

ÇOCUKLARDA DİYABET