Robotik Turnuvası

25.02.2020 179

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünden alınan ilgi yazıda, Konya ili  Selçuklu ilçesinde faaliyette bulunan Selçuklu Özel Temel Değerler Ortaokulu Müdürlüğünün;  2019-2020 eğitim-öğretim yılında, Türkiye geneli resmî/özel tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik, ekli şartname esasları doğrultusunda ''VEX IQ Off Season Robotik'' turnuvası düzenleme talebi bildirilmiştir.

Söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak yürürlükte olan tüm yasal düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, ilçe/il millî eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, derslerin aksatılmaması kaydıyla ve gönüllülük esasına göre yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederim.