SERVİS ARAÇLARI İSTATİSTİKİ VERİLERİ

25.07.2019 126

1-      İlçenizde/okulunuzda  öğrenci taşımacılığı yapan, ücreti velilerce ödenen özel servis araç ve bu araçlarda taşınan öğrenci sayısı
2- İlçenizde/okulunuzda  öğrenci taşımacılığı yapan tüm (özel ve taşımalı eğitim kapsamındaki) servis araçlarında hali hazırda var olan sensörlü araç sayısı, üç nokta emniyet kemerli araç sayısı, kameralı araç sayılarının verileri Bakanlığımız Taşıma Hizmetleri Daire Başkanlığınca istenilmektedir.

İlçenizde/okulunuzda ücreti velilerce ödenen özel servis araç  ve ücreti bakanlığımızca ödenen taşımalı eğitim servis araç sayısı ile öğrenci sayılarının, sensörlü araç sayısı, üç nokta emniyet kemerli araç sayısı, kameralı araç sayılı verilerinin ekte gönderilen çizelgeye doldurularak çizelgenin en geç 11.07.2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar tasimali78@meb.gov.tr adresine e-mail ile gönderilmesini önemle rica ederim.