Sevgili Öğrenciler, evdeki atık yağlarınızı okulumuzdaki Eramus Atık Yağ kutumuzda biriktirip geri dönüşüm tesislerine ulaştırarak çevremizin korunmasına ve geri dönüşüme katkı sağlamanızı istiyoruz.

16.01.2023 90

AB ERASMUS+ Programı KA122-SCH Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği  Projesi My Digital Futre (Digital Geleceğim)  Projemizde çevreyi korumak ve sürdürülebilirliği bir düşünme ve eylem biçimi olarak değerlendirebilmeyi desteklemek amacıyla projemize öğrencilerimiz  aracılığıyla velilerimize ulaşarak evdeki atık yağlarınızı okulumuzdaki Eramus Atık Yağ kutumuzda    biriktirip geri dönüşüm tesislerine ulaştırarak çevremizin korunmasına ve geri dönüşüme katkı sağlamanızı istiyoruz. Geri dönüşümün teşvik edilmesi, geri dönüşüm kültürünün, öğrencilerimizde yerleşmesi için velilerimizin de Atık Yağ projemize desteğini bekliyoruz.

16-01-202316-01-2023